Grup a Vilafranca del Penedès


   Estem contentes de compartir amb vosaltres que el grup de Vilafranca està creixent i que, aquesta experiència ens està nodrint  molt.

Us animem a que us hi apunteu!    fotomansespelma

Connecta't :Introducció a la Comunicació des de l'Empatia                   (basada en la Comunicació No Violenta)
 A partir d'una proposta, anem aprenent i practicant els passos de la CNV i també resolen conflictes o processos que vulgui treballar el grup mitjançant jocs de rol, exercicis i dinàmiques. Aquest espai també pretén difondre aquest tipus de comunicació com a canvi social i posar-la a l'abast de tothom. 

Quan: els dimarts de 18 a 20h

 


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>