Sembrant la CNV

Després d’un temps de recolliment, fruït de la gestació, em complau re iniciar la nostra activitat amb unes quantes xerrades sobre Comunicació No Violenta (CNV) a la ciutat de Vilafranca del Penedès, amb l’ànim de donar a conèixer i compartir aquest “Llenguatge de Vida” que ens motiva i manté esperançades.

Estic molt agraïda a la “Panxamama” i  a l’associació “Creixem en tribu” ,que han confiat en mi per a compartir aquesta experiència. Per a mi és important i significatiu començar sembrant la CNV a Vilafranca en dos espais que estan motivats per l’embaràs i la criança des del Respecte. Ho visc com una manera de començar per l’inici i això li dóna encara més sentit.

Aquesta és la presentació que han fet

DIVENDRES 22 DE GENER

cartellxerradapanxamamagener2016

 

DIMARTS 2 DE FEBRER DEL 2016logocreixementribu

El dimarts 2 de febrer, a les 17’30 hores, la Franzina ens proposa aquesta xerrada sota el títol “La comunicació no violenta, un camí cap a la pau“.
 
En aquesta xerrada ens presentarà la Comunicació No Violenta com una possible manera de caminar cap a la Pau.
La Comunicació No Violenta (CNV), creada pel Dr. Marshall Rosemberg,  està considerada un llenguatge de vida que ajuda a comunicar-nos des de l’amor i l’empatia cap a un/a mateix/a i cap  els altres. Ens ofereix l’oportunitat d’identificar els nostres valors i viure’ls amb autenticitat i respecte cap a tothom.
De cara a  la criança i a les relacions de parella/familiars, la CNV ens dóna moltes eines. Eines per a connectar amb els pensaments, les emocions, sentiments i necessitats (pròpies i dels altres), per posar-los-hi nom, per trobar estratègies on tothom hi guanyi i per tenir recursos per a fer front als processos que van sorgint. 
Aquesta xerrada la durà a terme la Franzina, mare d’un nen de 5 anys i que, actualment, està embarassada de nou. La Franzina pràctica i transmet la CNV des de fa més de 10 anys, està diplomada en Logopèdia. A la vegada,  està en formació permanent en Facilitació de Processos personals i de grup, Resolució de conflictes, treballs amb l’infant interior i CNV.
Es descriu com una apassionada del treball amb la veu, la comunicació no violenta, la maternitat i el viure amb comunitat. La vida en comunitat és la seva opció de vida i un camí de creixement personal.
Si voleu saber més d’ella podeu mirar: www.viulaveu.com.
Per assistir a la xerrada cal fer reserva prèvia responent a aquest correu.
* Les places són limitades perquè volem que els infants i les seves famílies hi puguin estar amb comoditat. Si veiem que hi ha molt interès proposarem noves dates.
Esperem que sigui del vostre interès!!
DIMARTS 9 DE FEBRER DEL 2016logocreixementribu
Donat que les places per dimarts 2 de febrer estan ja exhaurides,hem buscat una nova data.
 
Aquesta serà el:
 
dimarts 9 de febrer a les 17’30 hores
Així que si hi voleu participar ja sabeu. Per assistir a la xerrada cal fer reserva prèvia responent a aquest correu.
* Les places són limitades perquè volem que els infants i les seves famílies hi puguin estar amb comoditat. 
Esperem que sigui del vostre interès!!
Associació Creixem en Tribu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>