NOTA INFORMATIVA i Grup de pràctica Vilafranca del Penedès

En aquests moments se m’ajunta la criança amb viure en un lloc on no tinc internet més que pel mòbil així que no puc dedicar a aquesta pàgina l’atenció que requereix, el contingut és vigent i continuem oferent tots els serveis tot i que no faig noves entrades.

gràcies per la comprensió

Comentar que a Vilafranca tenim un grup de pràctica de CNV regular, ens trobem una vegada al mes. Per a més informació: franzinabb@gmail.com

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>