Viu la Veu

  • De què ens serveix una veu melodiosa, agradable, molt ben impostada etc. si el missatge que donem no és el que realment volem comunicar?
  • De què ens serveixen les millors tècniques de comunicació si quan  parlem, la nostra veu “diu” el contrari del que volem dir?

La seva resposta ens ha motivat a gestar un mètode on treballar la veu i la comunicació de forma conjunta i inclús de manera fusionada.

En aquest apassionant procés de gestació i posta en pràctica,  el treball de la veu&comunicació des d’una presa de consciència holística és el que hem escollit al projecte “Viu la Veu”.

La nostra veu informa al món de quí som, és la nostra identitat sonora. Malauradament però, moltes persones ens hem acostumat, des de la infantesa, a fer servir una veu emmascarada per a ser acceptades socialment. En aquests casos és molt comú que la nostra parla estigui alterada, que tinguem problemes vocals i que ens costi comunicar-nos.              Aquests tallers són una invitació a despendre’ns de tots aquests programes i accedir a allò original i genuí que tots/totes tenim dins per, des d’allà, reconstruir-nos com a persones comunicants que som.

Comença un camí, el d’explorar la nostra veu com a so, la nostra veu quan parlem i ens comuniquem, paraules, tons, estils de comunicació, sobretot verbal, que tenim perquè hem aprés o copiat, perquè són els que ens permeten sobreviure encara que sigui a costa de la nostra autenticitat.

Quan recuperem la nostra veu i aprenguem a comunicar-nos amb ella, podrem conectar-nos, des del cor, amb els altres i transmetre el que realment volem.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>