Fonts de formació i inspiració

pau preciosa

Comunicació No Violenta (CNV)

Creada por Marshall Rosemberg, doctor en psicología clínica, educador, mediador de conflictes a nivell internacional i fundador del “Center for Nonviolent Communication” l’any 1984. La CNV ofereix una manera de solucionar es conflictes des de la connexió amb els sentiments i necessitats, des de l’honestedat i buscant que tothom surti respectat, reconegut i guanyador/a.  

Més informació:www.asociacioncomunicacionnoviolenta.org/

Tècnica i historia vocal

Començant per explorar i entendre quina és la historia de la nostra veu, afiançant el que ens està ajudant i canviant el que no , des de la tècnica vocal i el tractament psicològic

Més informació: Stewar Pearce, “La Alquimia de la voz”, http://www.linklatervoice.com/

El Treball de Processos

 Fundat per Arnold Mindell i col·laboradors als anys 70, brinda un mètode que té com a eix central la presa de consciència del que ens està passant. Considera que les claus per a seguir evolucionant i creixent es troben justament en aquesta presa de consciència i en el tractar amb respecte i creativitat qualsevol símptoma,, experiència, malestar que vivim. Serveix per a acompanyaments individuals, parelles i grups.

Més informació: A.Mindell, Sentados en el Fuego

L’Infant interior: connectar i recuperar el nostre infant interior per a poder ser l’adult/a que som. A partir de relaxacions i exercicis d’expressió artística.

Més informació:John Bradshaw, “Volver a casa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>