Metodologia

                        Metodologia

 

Els tres pilars de Viu la Veu:

La pràctica: És un mètode substancialment vivencial, aprendrem experimentant, mitjançant exemples i exercicis pràctics individuals, per parelles i en grup depenent del tipus de servei.
La teoria: Expliquem les bases teòriques abans i després de cada exercici. Com a suport,entreguem per email, apunts escrits.

DSCF0085Cuidar-nos:
Com a éssers individuals, com a membres del grup i en tots els nivells, a través de l’escolta, les relaxacions, els moments per compartir, els jocs, el ioga, la meditació, el riure…

 

Ens agrada començar a les nostres activitats amb una sessió de Ioga específica per a l’aparell fonador que finalitza amb uns minuts de meditació.

Aquesta activitat està programada per preparar física,aportacio ioga i meditacio a la veu mental, energètica i anímicament a la persona, per al posterior treball que farem de veu&comunicació.

Incorporem exercicis de ioga entre els de veu i comunicació perquè hem comprovat que ajuda a  connectar amb el que està més viu dins nostre en aquest moment a tots els nivells. Aquesta connexió ens facilita prendre consciència del cos, de la postura, de la respiració i  de la xerrameca mental, passes bàsiques per a poder saber de quin punt partim, què volem reforçar i què canviar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>