Rehabilitació global la veu

Rehabilitació global de la veu

 

“Els únics límits reals de la veu són la falta d’un veritable desig de comunicar, la falta de creativitat  i una manca de creixemet personal”                                                                         Kristin Linklate

 

Aquesta teràpia consisteix en una presa de consciència de tot allò que fem i que ens nodreix i d’aquells hàbits que ens agradaria / necessitem canviar per tenir cura de la nostra veu i aparell fonador.

Som conscients que les dificultats vocals que la persona experimenta tenen una història pròpia, amb un passat que necessitem explorar i curar, un present que ens dóna l’oportunitat d’actuar, d’avançar i un futur que ens parla de la meta on volem arribar.

Veiem la veu com una eina al servei de la comunicació per això en la rehabilitació vocal treballem també amb la manera que té la persona de comunicar perquè la seva comunicació reflecteixi, en la seva globalitat, amb l’ajuda de la seva veu el que ella. vol.

Dirigit a tot aquell individu que tingui problemes a les cordes vocals, que estigui experimentant dificultats en la veu, que no se senti a gust amb la seva veu, que no se’l senti o que li diguin que “crida massa”, que es quedi sense veu quan “parla molt” … i a tothom que vulgui viure la seva veu des del cor.

tapon boca redu


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>