Grup de pràctica “Tu guanyes, jo guanyo”

Tu guanyes, jo guanyo

Si tens  ganes de connexió més que de tenir la raó, si vols prendre consciència i canviar aquells programes que t’allunyen de la teva autenticitat, si vols aprendre a resoldre els conflictes de manera que tothom hi guanyi, si et costa expressar el que vols i creus que la gent no t’entèn, si et sents incòmode amb la teva veu i vols comunicar-te des del cor.

 T’animem a participar als grups de pràctica                                      DSCF0117de comunicació empàtica, veu i resolució de conflictes!

Un espai d’aprenentatge vivencial on, a partir de les experiències personals de les persones que hi participem, treballarem els processos personals, amb l’ajuda d’eines basades en la Comunicació No violenta, la Resolució de conflictes, la Facilitació de Processos personals i de grup, la connexió amb l’Infant Interior i la Rehabilitació Vocal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>