Tallers

 

 

P1000824
La nostra veu informa al món de quí som, és la nostra identitat sonora. Malauradament però, moltes persones ens hem acostumat, des de la infantesa, a fer servir una veu emmascarada per a ser acceptades socialment. En aquests casos és molt comú que la nostra parla estigui alterada, que tinguem problemes vocals i que ens costi comunicar-nos.

Aquests tallers són una invitació a despendre’ns de tots aquests programes i accedir a allò original i genuí que tots/totes tenim dins per, des d’allà, reconstruir-nos com a persones comunicants que som.

Comença un camí, el d’explorar la nostra veu com a so, la nostra veu quan parlem i ens comuniquem, paraules, tons, estils de comunicació,sobretot verbal, que tenim perquè hem aprés o copiat, perquè són els que ens permeten sobreviure encara que sigui a costa de la nostra autenticitat.

Quan recuperem la nostra veu i aprenguem a comunicarnos

amb ella, podrem conectar-nos, des del cor, amb els altres i transmetre el que realment volem.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>