En veu alta (alumnes)

En veu Alta, específic per a alumnes

“Si em preguntes què he vingut a fer en aquest món, t’ho diré;

                 he vingut a viure-hi en veu alta.” (Proust)                                   

En una societat essencialment oral com és la nostra la veu és una eina bàsica al llarg de tota la nostra vida. Quan apareixen problemes de fonació, perdem part dels nostres recursos comunicatius i en major o menor mesura ens quedem fora d’algunes interaccions on parlar i/o cantar és primordial.

Paral·lelament a aquesta realitat, la violència està tant a l’ordre del dia que és difícil trobar models de comunicació respectuosos i compassius dels que aprendre i als que imitar. Els alumnes sovint opten per un llenguatge violent, fins i tot quan no volen transmetre violència.DSCF0093

La finalitat d’aquest curs és treballar la veu i aconseguir canvis substancials a nivell de comunicació, donar alternatives,  eines que els ajudin a confiar en les seves capacitats com a  éssers comunicants que són.

Aquest taller està particularment dissenyat per a alumnes a partir de 12 anys. La participació dels mestres/tutors com a un alumne més és possible, recomanable i opcional.No són necessaris coneixements previs.

Estructura: Consta de 30h repartides en 4 mòduls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>