Espiral de veu

Espiral de Veu

“Treballar la veu estimula i exalta a la persona en molts dels terrenys dels que som capaços de desenvolupar-nos: reestructuració del cos en la nostra mecànica respiratòria, la verticalitat, el re-equilibri, la relaxació, neutralització del psiquisme i també, el sorgiment d’una espiritualitat que repercuteix en tot el nostre ésser” (Serge Wilfart)

Sovint quan parlem, els altres no reben el missatge que volíem transmetre. A vegades és pel to de veu que fem servir, per la manera d’expressar-nos, altres pel nostre vocabulari , per expressions molt comuns i plenes de judicis que hem aprés de petits/es i que tot i formar part de la nostra vida “des de sempre”( ens) fan violència i dificulten les nostres relacions.

En aquest taller aprendrem i compartirem eines  per a sentir-nos més còmodes, autèntiques i eficients alhora de comunicar-nos amb nosaltres mateixos i amb els demés.

Dirigit a:

• Persones que treballen amb la veu: docents, dinamitzadors, actors/actrius, divulgadors, facilitadors, polítics, advocats, monitors, comercials, atenció al públic, etc.

• Persones que tenen o han tingut problemes en la fonació (ronquera, disfonia, mals de gola freqüents…).

• Persones que no se senten a gust amb la seva veu.

• Persones a les quals els costa comunicar, que quan parlen no transmeten el que volien o que senten que no se les entén.

• I en general, a qualsevol persona que vulgui treure un bon rendiment de la seva veu, expressar-se plenament, conèixer-se més a si mateixa i aconseguir una comunicació més efectiva i autèntica.

Duració: Aquest taller està plantejat per a una duració d’entre 13 i 20 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>