Veu en familia

Veu en familia

“Què hi ha darrere una persona viva, una gola, un tòrax, uns sentiments que transmet a l’aire aquesta veu, diferent de totes les altres”                                              Italo Calvino, Un re in ascolto

La veu és un regal meravellós que ens fa únics i irrepetibles. Com a fills, des del primer plor ens estem comunicant amb el nostre entorn mitjançant la nostra veu i com a pares, reconeixem la veu dels nostres fills i filles per damunt de qualsevol altre so.

Si en la infantesa ens animen a parlar i a expressar els nostres sentiments i necessitats, ho farem amb naturalitat però si de petits ens jutjen i desautoritzen respecte les nostres expressions orals, el més habitual és que la nostra fonació estigui alterada i que ens costi comunicar-nos.

Els nostres infants necessiten un bon model per  poder desenvolupar una fonació i una comunicació saludables doncs com sabem, les persones també aprenem imitant sobretot a les figures de referència com som les mares i pares.

Dirigit a:

  • Infants i/o adults que acostumen a quedar-se “afònics”, que criden molt, que tenen sovint la veu ronca o similar.
  • Infants i/o adults que respiren per la boca i/o ronquen
  • Famílies que els costa comunicar-se i/o que tenen hàbits comunicatius que el agradaria canviar.
  • Infants i/o adults que els costa expressar-se parlant, que els fa vergonya la seva veu o que no els hi agrada.
  • Mares/Pares que volen enriquir les seves vides compartint nous aprenentatges amb els seus fills.

És un Taller per a famílies amb nens/nenes a partir de 5 anys. No són necessaris coneixements previs i els adults poden ser els pares o qualsevol persona que es faci càrrec del menor.

Duració del taller:

El Taller dura 6h, repartides en sessions de 3hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>